Ingredientai
Kalakutienos filė
400 g
Sojos padažas
50 ml
Baltojo vyno actas
3 šaukštas
Aliejaus
2 šaukštas
Citrinų sultys
2 šaukštas
Imbieras
1 šaukštelis
Česnako
3 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite marinatui skirtus produktus.
Kalakutienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis, sudėkite į polietileninį maišą ir užpilkite marinatu.
Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai 3 valandas.
Filė smeikite ant iešmelių kas 3 cm, kad išeitų gyvatėlė.
Kepkite kepsninėje 10 minučių, apšlakstydami marinatu.
Atsiųskite savo firminį (ar mėgstamą) receptą iškylai ir laimėkite vieną iš penkių „Borjomi“ rinkinių. Rinkinį sudaro prijuostė ir šeši vieno litro „Borjomi“ mineralinio vandens buteliai.
Daugiau informacijos rasite ČIA.