Ingredientai
Šparagai
100 g
Sviestas
2 šaukštas
Kiaušiniai
4 vnt.
Mėgstamo kumpio
50 g
Pienas
1 šaukštas
Laiškiniai česnakai
2 šaukštas
Batonas
2 riekelė
Parmezano sūris
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Šparagų ir kiaušinių košę paruošti labai nesunku. Rūkytą kumpį galite pakeisti, pavyzdžiui, rūkyta žuvimi.
Gaminimo eiga
Šparagus supjaustykite 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes pavirkite garuose ar vandenyje.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite rūkytą kumpį ir truputį pakepinkite.
Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos ir pipirų.
Kiaušinių mišinį supilkite į keptuvę, sudėkite šparagus ir kepkite atsargiai maišydami, kol sutirštės.
Apibarstykite susmulkintais laiškiniais česnakais. Užberkite parmezano sūrio ir patiekite su skrudintu batonu.