Ingredientai
Gaminimo eiga
* Trijuose atskiruose indeliuose paruoškite trijų spalvų želė (jas ruoškite pagal nuorodas ant pakelių).
* Įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol gerai sustings.
* Sustingusias želė supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišę suberkite į dubenį ar silikoninę formą.
* Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite apie 10 minučių, kol išbrinks.
* Grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų supilkite į kitą puodą ir užvirkite.
* Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.
* Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.
* Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.
* Palaukite, kol atvės, ir užpilkite ant spalvotų želė kubelių.
* Palikite šaldytuve per naktį, kad želė tortas gerai sustingtų.
Skanaus.