Ingredientai

Sakė 1 šaukštas
Sojos padažas 2 šaukštas
Cukraus 1 šaukštelis
Imbieras 1 šaukštas
Česnako 2 skiltelė
Krakmolas 0.5 puodelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (dviejų kąsnių dydžių).

Sumaišykite sojos padažą, sakę, tarkuotą imbierą, cukrų ir išspausta česnaką. Šiuo marinatu užpilkite vištienos gabaliukus.

Palikite vištieną marinuotis valandą kambario temperatūroje.

Apvoliokite vištienos gabaliukus krakmole ir dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su agurkais, majonezo padažu ir žaliosios citrinos griežinėliais.