Ingredientai
Vištienos šlaunelių
8 vnt.
Medus
3 šaukštas
Alyvuogių aliejus
5 šaukštas
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Rozmarinai
1 šaukštelis
Česnako
3 skiltelė
Rūkytų paprikų milteliai
1 šaukštelis
Muskato riešutai
0.5 šaukštelis
Džiovinto imbiero milteliai
0.5 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištų blauzdeles nuplaukite ir nusausinkite.
Medų, jei kietas, šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.
Sumaišykite su aliejumi ir prieskoniais.
Marinatu aptepkite ir apliekite blauzdeles.
Marinuokite kelias valandas.
Blauzdeles sudėkite į kepimo indą ar skardą, ištiestą kepimo popieriumi.
Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.