kada, jei ne dabar virti cepelinus su grybais. Žinoma, norintieji gamins su mėsa ar varške. Tačiau bent kartą verta išbandyti ir cepelinus su grybais – fantastiški!

Gaminimo eiga

1. Pirma pasiruoškite įdarą. Grybus apvirkite 200 ml pieno. Likusiu pienu užpilkite batono riekeles. Išvirtus grybus smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu ir lašinukais. Į atvėsusį įdarą sudėkite išmirkusį batoną (nusunkite pieną prieš dedant), pipirų, druskos ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.

2. Bulves nulupkite. Dvi dalis sutarkuokite ir išspauskite, vieną dalį - išvirkite ir sugrūskite. Sumaišykite sutarkuotas žalias bulves su karštomis sugrūstomis. Išminkykite.

3. Padarykite nestorus blynelius, į vidų dėkite įdaro, kraštus užspauskite ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį. (Į vandenį galite įdėti šaukštą krakmolo, taip cepelinai tikrai nesuirs.)

4. Virkite cepelinus apie 20 minučių. Patiekite su mėgstamu padažu.