Ingredientai
Vištienos šlaunelių
8 vnt.
Pasukos (liesos)
1 puodelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Česnako
8 skiltelė
Provanso žolelės
1 šaukštas
Miltų
4 šaukštas
Druskos, pipirų
0.3 šaukštelis
Rūkytų paprikų milteliai
1 šaukštelis
Malti džiūvėsėliai
4 vnt.
Kietasis sūris
3 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištų blauzdeles įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir Provanso žolelėmis.
Užpilkite pasukų ir palikite 30 minučių šaldytuve.
Sumaišykite miltus su džiovintų paprikų milteliais, pipirais.
Maltus džiūvėsius sumaišykite su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Kiaušinius išplakite.
Marinuotas blauzdeles gerai nuvarvinkite.
Apvoliokite miltų mišinyje, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsiuose.
Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.