Ingredientai
Marinuoti burokėliai
50 g
Obuolių
50 g
Agurkas
50 g
Ciabatta
5 riekelės
Kmynai
0.25 g
Citrina
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
20 g
Šviežios petražolės
2 šakelės
Nustebinkite savo šeimą gardžiu užkandžiu - bruschetta su silke, marinuotais burokėliais ir citrinos-kmynų prieskonių mišiniu.
Gaminimo eiga
1. Apkepkite duoną iš abiejų pusių.
2. Paruoškite prieskonių mišinį. Kepkite kmynus sausoje keptuvėje. Susmulkinkite juos grūstuvėje, įpilkite citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, sudėkite petražoles ir pagardinkite pipirais.
3. Burokėlius, obuolius, agurkus supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su prieskonių mase.
4. Ant duonos užtepkite kreminio sūrio ir išdėliokite ant jo visus ingredientus.
5. Papuoškite žalumynais.