Ingredientai
Varškės 9 %
180 g
Citrinos žievelės
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Čiobrelių
1 sauja
Česnako
2 skiltelės
Gaminimo eiga
1. Į dubenį dėkite varškę, įtarkuokite citrinos žievelės, česnako, berkite druską su aitriosiomis paprikomis. Viską išmaišykite ir aliejumi pateptomis rankomis formuokite rutuliukus.
2. Į kitą indelį sudėkite tarp rankų patrintus čiobrelius, supjaustytą česnaką, pilkite aliejų.
3. Į aliejų sudėkite varškės rutuliukus.
4. Laikykite per naktį šaldytuve ir ryte galite patiekti.
ALFO PATARIMAI:
· Tokius rutuliukus galite patiekti svečiams arba patys užkandžiauti su duona ar prie užkandžių.
· Taip pat jais galite paskaninti salotas.
· Laikyti šaldytuve siūlau iki 4–5 dienų.