Ingredientai
Kiaušiniai
1 vnt.
Cukraus
2 v. š.
Vanilės ekstraktas
0.5 v. š.
Pienas
0.7 stiklinės
Miltų
4 v. š.
Šokolado drožlės
50 g
Aliejaus
2 v. š.
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
2 šakelės
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius, cukrų, druską ir vanilės ekstraktą išmaišykite, supilkite pieną ir dar kartą išplakite iki vientisos masės.
2. Į gautą masę sudėkite miltus ir išsukite iki vientisos masės, įmaišykite šokolado drožles.
3. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės kaitros kepkite blynus iš abiejų pusių po 1 min.
4. Patiekite su uogiene, šokolado drožlėmis, šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG