Ingredientai
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Ankštinių pupelių
1 sauja
Lašišos filė
150 g
Aliejaus
3 v. š.
Šviežių čiobrelių
0.5 saujos
Česnako
2 skiltelės
Sultenių lapelių
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Pomidorą perpjaukite pusiau, ankštinėms pupelėms nupjaukite galiukus.
2. Lašišą kepkite keptuvėje ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių 5–6 min., kol apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Dėkite pomidorą ir apkepkite iš abiejų pusių, sudėkite čiobrelius, česnakų skilteles, ankštines pupeles ir viską kepkite 2–3 min. Ankštines pupeles dar šiek tiek patroškinkite, įpylę į keptuvę vandens.
4. Į lėkštę dėkite sultenių lapus, lašišą, pomidorus bei ankštines pupeles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG