Ingredientai
Kiaušinis
1 vnt.
Pienas
350 ml
Cukraus
1 v. š.
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.25 a. š.
Miltų
3 v. š.
Aliejaus
50 ml
Kokoso drožlių
1 sauja
Braškės
4 vnt.
Gaminimo eiga
1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną, uždėkite kokosų drožlių ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba, kol apskrus.
2. Braškes perpjaukite į dvi dalis, dėkite ant lietinių ir perlenkite pusiau. Ant viršaus užbarstykite kokosų drožlių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG