Ingredientai
Agurkai
1 vnt.
Ridikų
4 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 sauja
Krapai
0.5 saujos
Česnako
1 skiltelė
Pienas
100 ml
Kefyro
400 ml
Konservuotų rūgštynių
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Agurką, ridikėlius supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, IKI krapus susmulkinkite ir smulkia tarka įtarkuokite arba išspauskite česnaką.
2. Pjaustytus produktus sudėkite į pasirinktą dubenį, pilkite IKI pieną, IKI kefyrą, dėkite konservuotas rūgštynes, pagardinkite druska bei pipirais.
3. Viską gerai išmaišykite, patiekite pasirinktame inde, papuošę pjaustytais svogūnų laiškais bei IKI krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG