Ingredientai
Medus
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Česnako
2 skiltelės
Šviežių čiobrelių
5 šakelės
Didelės tarkuotos morkos
8 vnt.
Ieškote užkandžių idėjų? Išbandykite keptas morkas su medumi ir čiobreliais. Šis užkandis ypač tiks nevalgantiems mėsos. Tačiau neabejokite – keptas morkas su medumi ir čiuobreliais geru žodžiu minės visi jas ragaujantys.
Gaminimo eiga
1. Medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus, pjaustytą česnaką ir čiobrelių lapelius sumaišykite.
2. IKI ŪKIS morkas perpjaukite pusiau išilgai, sudėkite į neprikepančią kepimo skardą ir apšlakstykite medaus užpilu.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min. Iškepus apšlakstykite likusiu užpilu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG