Ingredientai
„Mantinga“ spurgų
3 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
Pienas
0.5 stiklinės
Sviestas
30 g
Mėtų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 3
Jei laukiate svečių, paruoškite desertą, kokio jie tikrai dar neragavo – prancūziškas spurgų skrebutį. Trašku ir dieviškai saldu. Apkeptą prancūziškas spurgų skrebutį papuoškite mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA spurgas „Donuts“ pjaukite pusiau.
* Dubenyje išplakite kiaušinį su pienu ir cinamonu.
* Keptuvėje išlydykite sviestą.
* Apatines spurgos dalis merkite į kiaušinio ir pieno plakinį. Kepkite svieste iš abiejų pusių po 2 min.
* Apkeptas spurgas sudėkite į lėkštę, šalia dėkite viršutines dalis ir papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG