Ingredientai
Rikotos sūris
250 g
Žalieji žirneliai
2 saujos
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Citrinos sulčių
0.5 vnt.
Tarkuotos citrinos žievelės
1 a. š.
Porcijos: 5
Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlė puikiai tiks su morkų, salierų lazdelėmis ar užsitepus ant duonos. Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlę papuoškite mėtomis.
Gaminimo eiga
* Trintuvu sutrinkite rikotos sūrį, žirnelius, druską, pipirus, šaukštą aliejaus ir citrinų sultis.
* Patiekdami apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite kuminu, paprikomis ir tarkuota citrinos žievele. Rikotos ir žaliųjų žirnelių užtepėlę papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG