Ingredientai
Briuselio kopūstai, troškinti su kariu, terijakio padažu ir chalapos paprika. Šis užkandis puikiai tiks jaukiems susibūrimams su šeima ar draugais.
Gaminimo eiga
* Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
* Perpjaukite čili per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.
* Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įberkite žiupsnelį druskos ir išmaišykite.
* Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.
* Įpilkite alyvuogių aliejaus ir svogūnų. Virti 2-3 min. Pridėti česnaką ir čili. Gerai išmaišykite. Įdėjus kario miltelius ir kukurūzų krakmolą, gerai išmaišykite.
* Įpilkite vandens ir užvirinkite.
* Mažu peiliu įpjaukite negilią „x“ raidę arba perpjaukite Briuselio kopūstų stiebą, kad iškeptų tolygiai. Po to sudėkite juos į keptuvę. Įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite juos 8-10 minučių uždengę dangtį.
* Supilkite teriyaki padažą, sezamo sėklas ir gerai išmaišykite.
* Pabaigoje užberkite laiškiniais svogūnais. Patiekite šiltą.
* Laikyti šaldytuve sandariame inde iki 2-3 dienų.