Ingredientai
Gaminimo eiga
* Susmulkinkite svogūnus ir salierų stiebus. Smulkiai supjaustykite šitake grybus.
* Į karštą keptuvę sudėkite svogūnus ir salierų stiebus. Kepkite 2-3 min. Sudėkite sviestą ir čiobrelius. Maišykite, kol sviestas ištirps.
Suberkite šitake grybus ir pakepinkite dar 5 min.
* Vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite 3 cm dydžio gabalėliais.
Sudėkite į keptuvę su svogūnais ir salierais ir pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol vištiena įgaus auksinio rudumo atspalvį.
* Išimkite čiobrelius ir supilkite grietinėlę. Virkite, kol sutirštės, ir apibarstykite šviežiai pjaustytais krapais.
* Įdėkite kreminę vištieną į nedidelę kepimo skardą, uždenkite „Mantinga” bemiele sluoksniuota tešla. Apipjaustykite kraštus, aptepkite kiaušinio plakiniu ir peiliu padarykite skylutes, kad išeitų garai ir per daug neatsiskirtų tešlos sluoksniai.
* Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.