Ingredientai
Kiaušiniai
3 vnt.
Cukraus
130 g
Kvietiniai miltai
180 g
Kepimo milteliai
5 g
Cinamono
15 g
Pienas
35 ml
Rapsų aliejaus
100 ml
Porcijos: 3
Jei svarstote, ką pagaminti desertui, kepkite cinamoninį keksą. Pagaminti itin paprasta, o minkštutis keksas nustebins purumu ir kvapnumu. Iškepusį cinamoninį keksą apibarstykite cukraus pudra.
Gaminimo eiga
* Kiaušinius išsukite su cukrumi.
* Į kiaušinių masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, kakavą ir viską išmaišykite.
* Įpilkite pieno, rapsų aliejaus ir išmaišykite iki vientisos masės.
* Suberkite skrudintas kokosų drožles, išmaišykite.
* Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
* Apibarstykite cinamoninį keksą cukraus pudra, pjaukite ir vaišinkite.