Ingredientai
Konservuotas tunas
200 g
Kaparėliai
10 g
Laiškinis svogūnas
10 g
Sezamo sėklos
10 g
Majonezo
50 g
Sojos padažas
15 ml
Citrinos sulčių
5 ml
Porcijos: 1
Greitai ir paprastai paruošiamas sumuštinis su tunu išgelbės ne vienoje situacijoje. Kai reikia kažką įsidėti į pietų dėžutę, suplanuoti užkandžius išvykai ar piknikui. Sumuštinius su tunu suvalgykite tą pačią dieną.
Gaminimo eiga
* Inde tuną išmaišykite su kaparėliais, smulkintu laiškiniu svogūnu, sezamo sėklomis, majonezu ir sojos padažu.
* Sviestinę bandelę perpjaukite išilgai perpus ir ant apatinės dalies uždėkite tuno pagardo.
* Ant jo – griežinėliais pjaustytų ridikėlių, išspauskite citrinos sulčių.
* Uždėkite viršutinę bandelės dalį ir ragaukite.