Tai buvo pirmasis iš dviejų rugsėjo mėnesio rinktinės testų Europos čempionato atrankoje. Jau šį sekmadienį, rugsėjo 10 dieną, Lietuvos rinktinė Kaune priims ir vienus iš grupės favoritų Serbijos futbolininkus. Bilietus į šį susitikimą įsigyti galite paspaudę čia.

Ketvirtadienio rungtynių pirmajame kėlinyje komandoms nepavyko pelnyti įvarčių. Šioje rungtynių pusėje daugiau progų turėjo juodkalniečiai, o lietuvių gretose dėkingas progas susikūrė Arvydas Novikovas, atlikęs smūgį iš distancijos, bei Justas Lasickas.

Lietuvos sirgaliai įvarčiu džiaugėsi 71 minutę, kai po Fedoro Černycho perdavimo kamuolį į vartus pasiuntė Gytis Paulauskas. Visgi, po septynių minučių juodkalniečiams pavyko išlyginti rezultatą – po Adamo Marušičiaus perdavimo sekė Nikolos Krstovičiaus įvartis.

Abi komandos paskiau apsikeitė pavojingomis progomis, o įvartis galiausiai krito 89 minutę. Jį pelnė Juodkalnijos rinktinės kapitonas Stefanas Savičius.

Lietuviai pademonstravo valią per teisėjo pridėtą laiką ir šios pastangos atakoje buvo vainikuotos įvarčiu paskutinę minutę. Justui Lasickui pavyko atlikti rezultatyvų perdavimą F. Černychui ir pastarasis taiklius smūgiu nudžiugino Dariaus ir Girėno stadione susirinkusius futbolo aistruolius.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)