Pakeliui į finalą „TransINVEST“ futbolininkai eliminavo dvi A lygos komandas – Gargždų „Bangą“ ir Telšių „Džiugą“. Tačiau šį sykį juos egzaminuos vienas stipriausių elitinio diviziono klubų FA „Šiauliai“.

Prieš svarbiausią sezono mačą „Optibet Pirmos lygos“ lyderiai 6:1 nušlavė „Panevėžio“ dublerius, o nugalėtojams du įvarčius pelnė Linas Pilibaitis.

38-erių metų „TransInvest“ veteranas buvo įtrauktas ir į preliminarų Lietuvos futbolo legendų rinktinės sąrašą. Ši komanda LFF finalo išvakarėse, šeštadienį, mes iššūkį FIFA legendų rinktinei, kurioje žais gausybė tarptautinių futbolo garsenybių.

Sirgaliai spėliojo, kaip pasielgs L. Pilibaitis – ar pasinaudos istoriniu šansu sužaisti vienoje aikštėje su pasaulio legendomis, ar nuspręs pataupyti jėgas ir LFF taurės finalo išvakarėse pasirinks poilsį.

Vis dėlto vilniečių kapitonas galiausiai pasirinko maksimaliai padėti klubui ir atsisakė pramoginio mačo bei galimybės betarpiškai pabendrauti su savo vaikystės dievukais.

Lietuvos legendų rinktinei vadovaus trys žinomi buvę mūsų rinktinės treneriai – Benjaminas Zelkevičius, Algimantas Liubinskas ir Jose Couceiro.

Patvirtinta ir rinktinės sudėtis, kurią sirgaliai išvys stadione. Rungtynėse dalyvaus skirtingų rinktinės kartų futbolininkai.

Tai bus ir vyresnės kartos atstovai, tokie kaip Algis Mackevičius, Arvydas Janonis bei kiti, taip pat – dar prieš keletą metų rungtyniavę futbolininkai, kaip Arūnas Klimavičius, Ignas Dedura, Darvydas Šernas ar kiti.

Šventinės rungtynės šeštadienį vyks du kėlinius po 30 minučių, taip pat abi dienas žiūrovus džiugins ir muzikinė šou programa, kurioje dalyvaus žinomi Lietuvos atlikėjai ir grupės.

Visas Lietuvos futbolo legendų sąrašas šeštadienio rungtynėms su FIFA legendomis:

1 – Paulius Grybauskas (V);

16 – Ernestas Šetkus (V);

2 – Georgas Freidgeimas;

3 – Rolandas Džiaukštas;

3 – Viačeslavas Sukristovas;

4 – Tadas Kijanskas;

5 – Andrius Skerla;

5 – Arvydas Janonis;

6 – Tomas Žvirgždauskas;

7 – Deividas Česnauskis;

7 – Stasys Danisevičius;

7 – Stasys Baranauskas;

8 – Edgaras Česnauskis;

8 – Valdas Ivanauskas;

9 – Tomas Danilevičius;

10 – Tomas Ražanauskas;

10 – Darvydas Šernas;

11 – Edgaras Jankauskas;

11 – Arminas Narbekovas;

14 – Igoris Morinas;

15 – Darius Maciulevičius;

17 – Andrius Velička;

18 – Gražvydas Mikulėnas;

19 – Rimantas Žvingilas;

20 – Ignas Dedura;

23 – Marius Stankevičius;

24 – Arūnas Klimavičius;

25 – Algis Mackevičius;

30 – Donatas Vencevičius;

32 – Robertas Poškus;

51 – Raimondas Žutautas;

73 – Aurelijus Skarbalius;

79 – Mantas Savėnas;

88 – Saulius Mikalajūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją