16 kartų triumfavęs ir šešiskart pralaimėjęs 30-metis kovotojas pussunkio svorio kategorijos akistatoje, trečiame raunde privertė kapituliuoti Marciną Prachnio (17-8). 36-erių lenkas prieš tai buvo laimėjęs 3 kovas paeiliui.

Abu kovotojai buvo lygiai to pačio ūgio – 191 cm – tačiau lietuvis turėjo net 10 cm ištiestų rankų ilgio pranašumą.

„Baltų gladiatoriui“ šioje kovoje teko pademonstruoti viską, ką gali padaryti UFC aštuonkampyje, tačiau lietuvis atradęs progą kovą užbaigė neįprastu sau būdu – pargriaudamas varžovą ant žemės ir užlauždamas jam ranką.

Tai buvo 8-as Klaipėdoje gimusio sportininko pasirodymas UFC (4-4), tačiau tik pirmas kartas, kai jis laužimu priverčia varžovą pasiduoti. Pirmoje kovoje jis sugebėjo savo varžovą pasiųsti į nokautą, o kitas dvi pergales pasiekė vienbalsiu teisėjų sprendimu.

Kitos lietuvio pergalės mišriuosiuose kovos menuose buvo pasiektos „Cage Warriors“, „UCMMA“ ir kitose organizacijose. Per savo karjerą M. Bukauskas išvis yra 9 pergales pasiekęs nokautais, 4 – teisėjų sprendimas ir 3 laužiamaisiais veiksmais.

Lenkijos atstovas M. Prachnio per savo karjerą yra padaręs 11 nokautų, vos vieną kovą užbaigė skausmingu veiksmu, o 5 kartus teisėjų buvo pripažintas nugalėtoju.

Paskutinį kartą UFC ringe lietuvių kilmės kovotojas patyrė pralaimėjimą nokautu prieš Vitorą Petrino.