„Gal dar turėsime laiko, apie tai vėliau pakalbėsime. Dar daug nežinomųjų, tik gandai, nieko konkretaus, todėl nenoriu komentuoti. Ar pradėtas tyrimas? Ateina žinios kažkokios. Iš ko? Ne, dabar nenoriu komentuoti.

Treneriai atostogauja, neturiu su kuo kalbėtis. Tikrai nebekomentuosiu, negadinkime nuotaikos“, - kalbėjo V. Gedvilas. Jis žadėjo, kad „viską išsiaiškinus“, galbūt federacija surengs atskirą spaudos konferenciją.

„Jei viską sužinosime tiksliai, gal ir suorganizuosime atskirtą spaudos konferenciją. Ar dalyvausiu prezidento rinkimuose? Dar nežinau“, - kalbėjo V. Gedvilas.

Vydas Gedvilas

Primename, K. Maksvyčio auklėtiniai olimpinės atrankos turnyre suklupo užkliuvę už paskutinio barjero – finalas San Chuane pralaimėtas Puerto Rikui 68:79.

Karibų salos atstovai Paryžiuje grįš į olimpines žaidynes po 20 metų pertraukos, o lietuviams teks laukti dar mažiausiai ketverius metus.

Paryžiaus žaidynės vyks liepos 26 – rugpjūčio 11 dienomis. Puerto Rikas krepšinio turnyrą pradės C grupėje kartu su JAV, Serbija ir Pietų Sudanu.

San Chuane Lietuvos ekipa startavo grupės varžybose įveikdama Meksiką ir Dramblio Kaulo Krantą, o pusfinalyje eliminavo italus.

Savo ruožtu, Puerto Rikas iš pradžių nurungė Bahreiną ir Italiją, pusfinalyje įrodė pranašumą ir prieš meksikiečius.