Latvija trečiadienį pirmoji žengė ant specialiai paruoštos aikštelės Paryžiuje ir 21:12 nugalėjo Nyderlandų atstovus. Nugalėtojus į priekį vedė 8 taškus pelnęs Karlis Lasmanis, 5 taškus ir 6 atkovotus kamuolius pridėjo Nauris Miezis.

Nyderlandų komandoje rezultatyviausias buvo Worthy de Jongas – 7 taškai ir 2 atkovoti kamuoliai. Lietuvos krepšininkės Kamilės Nacickaitės sužadėtinis Dimeo van der Horstas pridėjo 3 taškus ir 6 atkovotus kamuolius.

Pasaulį nustebinusi Kinijos rinktinė 21:15 nugalėjo Serbijos krepšininkus. Nesustabdomas šitam mače buvo Ningas Zhangas – 11 taškų ir 4 atkovoti kamuoliai. Serbų pusėje rezultatyviausias buvo Dejanas Majstorovičius, kuris pelnė 7 taškus ir atkovojo 2 kamuolius.

Vėliau trečiadienį – 23.05 val. į aikštę žengs Lietuvos trijulių rinktinė, kuri bandys iškovoti pirmą pergalę Paryžiuje prieš šeimininkaujančius prancūzus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją