Slovėnų varžovais bus Vokietijos krepšininkai – rungtynės tarp dviejų Europos šalių rinktinių prasidės 4..00 val. Lietuvos laiku.

Vėliau nuo 7.40 val. tarpusavyje kausis Ispanija ir JAV, 11.20 val. prasidės Italijos ir Prancūzijos, o 15.00 val. – Australijos ir Argentinos susitikimai.

Patekę į pusfinalį, slovėnai žaistų su Prancūzijos ir Italijos poros laimėtojais.

Vedami NBA superžvaigždės Lukos Dončičiaus, akiai patrauklų krepšinį demonstruojantys slovėnai šią vasarą iš kelio šluoja visus oponentus.

Jie užtikrintai laimėjo Kaune vykusį olimpinės atrankos turnyrą, o jau atvykę į Tokijų užėmė pirmąją vietą C grupėje, kur įveikė Argentiną, Japoniją ir Ispaniją.

Puikia komandine dvasia išsiskiriantys slovėnai tiesiog mėgaujasi krepšiniu, o geros nuotaikos ir netgi sportinės sėkmės jiems netrūksta ir treniruočių, ir rungtynių.

Socialiniuose tinkluose plinta vienos iš Tokijuje surengtų slovėnų treniruočių momentas, kurio pagrindiniu herojumi tapo... Ne, ne Luka Dončičius.

29-erių metų puolėjas Edo Muričius dar prieš rungtynes su Ispanija pabandė laimę ne mesdamas, o koja smūgiuodamas kamuolį į krepšį iš savo aikštės pusės. Sunku patikėti, bet kamuolys perskriejęs visą aikštę kiaurai skrodė tinklelį, o E. Muričius sulaukė audringų komandos draugų sveikinimų.

Cristiano Ronaldo pagrindiniuose turnyruose realizavo 1 iš 50 savo smūgių, o E. Muričius realizavo 1 iš 1”, – šmaikščiai šį epizodą pakomentavo Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA).


Tokijo olimpinės žaidynės tęsis iki rugpjūčio 8-os dienos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)