Ką gi, prieš pirmą pasimatymą būtų gerai nesijaudinti bent jau dėl drabužių. Nereikia išradinėti dviračio – jūsų drabužiai turi būti patogūs, vilkimi ne pirmą kartą. Pasiskaitykite daugiau patarimų, kuo pasipuošti per pirmą pasimatymą, o ko geriau nesivilkti, kad ir kur vyktų jūsų pasimatymas – kavinėje, madingame restorane ar parke.

Ką vilktis per pirmą pasimatymą
Apsivilkite drabužius, kuriuos jau esate vilkėjusios ir su kuriais komfortiškai jaučiatės.
Galite pasipuošti drabužiais, kuriuos laikote išskirtinėms progoms.
Pagalvokite, su kokiais drabužiais jaučiatės patogiausiai.
Ko nepatartina daryti
Nesirenkite naujų drabužių, kurių dar nesate vilkėjusios, nes jie gali būti nepatogūs.
Nesirenkite suknelės ar palaidinės su smunkančiomis petnešėlėmis, su stipriai įveržtu juosmeniu.
Nesirinkite drabužių, kurie – ne jūsų stiliaus, su kuriais nesijausite savimi.
Kokiu laiku ir kur vyks pasimatymas
Pasimatymas, kurio metu dieną einate išgerti kavos

Pasimatymas dieną kelia daugiau klausimų, ką apsivilkti, nei pasimatymas vakare, kai einate išgerti ar vakarienės. Vis dėlto šis variantas – gerokai paprastesnis. Pasirinkite kiek dailesnius kasdienius drabužius, pvz., džinus, marškinėlius ir sportinius batelius – toks derinys visada žavus. Jei pasidarys vėsu, galite apsivilkti megztuką.
Tiesiog vakarienė

Kaip rodo patirtis, „tiesiog vakarienės“ tipo pasimatymas gali tapti didesniu galvosūkiu nei prabangesnė vakarienė, nes yra rizikos per daug išsipuošti.

Kad to išvengtumėte, apsivilkite lengvo stiliaus suknelę. Su suknele jausitės dailiai, pakankamai pasipuošusi pasimatymo vakarienei, o tuo pačiu neatrodys, kad baisiai stengėtės. Galiausiai suknelė – patogus, moteris visada puošiantis drabužis, tai žinant stresas dėl pasimatymo turėtų gerokai sumažėti.

Kokteilis po darbo

Daugelio nuomone, kotelis po darbo – smagus, nesudėtingas variantas, bent jau drabužių požiūriu. Be to, visą dieną galėjote aptarinėti su kolegomis darbe, kas gali nutikti pasimatymo metu.
Kadangi eisite į pasimatymą tiesiai iš darbo, natūralu, kad vilkėsite į darbą tinkamus drabužius. Pavyzdžiui, trikotažiniai marškinėliai, švarkas, džinsai ir sportiniai bateliai. Marškinėlius galite pakeisti puošnesne palaidine.
Prašmatni vakarienė

Klasikinis pasimatymo variantas – vakarienė prabangiame restorane. Užuot laužius galvą, kokias kelnes ir palaidinę apsivilkti, renkitės suknelę.

Midi ilgio suknelė – tinkamas variantas geram restoranui. Neabejotinai turite bent vieną puošnesnę suknelę, su kuria jaučiatės komfortiškai.

Iškyla ar kitokio pobūdžio pasimatymas lauke

Po koronaviruso pandemijos pasidarė populiaresni susitikimai lauke, iškylos. Iš karto siūlome rinktis liemenuotą, ilgesniu, plačiu sijonu suknelę. Kodėl? Kai sėdėsite ant žolės, turite jaustis patogiai. Siauri džinsai dengia kojas, tačiau nebus labai patogu sukryžiuoti kojas. O štai ilga gėlėta suknelė – ne tik stilistiškai tinka iškylai, su ja galėsite sėdėti kaip tik jums norėsis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją