Kolekcijos bruožai atspindi Lietuvos tautinius simbolius per ryškias spalvas, drąsius tačiau rafinuotus dizainus. Ji skleidžia žinutę apie sportinę dvasią bei pilietiškumą ir suteikia energijos, estetinį malonumą ir individualią laisvės išraišką kiekvienam ją dėvinčiajam sporto mėgėjui.

Aleksandro Pogrebnojaus naujausia kolekcija

Apranga sukurta atsižvelgiant į skirtingas sporto disciplinas ir yra labai universali. Asortimentas siūlo platų pasirinkimą: nuo dviračių sporto iki jaukių treningų, paliekant vietos individualiam stiliaus interpretavimui ir asmeniniam komfortui.

Aleksandro Pogrebnojaus naujausia kolekcija

Ši kolekcija – išskirtinis derinys tarp sporto funkcionalumo ir mados estetikos. Rūbai sukurti naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, užtikrinančias funkcionalumą, patogumą ir ilgaamžiškumą.

Aleksandro Pogrebnojaus naujausia kolekcija

Dizainerio žodis: „Ši kolekcija yra skirta kiekvienam, kurio širdis jaučia aistrą sportui, nepriklausomai nuo to, ar tai – Olimpinės žaidynės, vakarinis bėgimas parke ar teniso turnyras su draugais. Aš noriu, kad kiekvienas jaustųsi įtrauktas ir išreikštų save per šią aprangą, tai ne tik drabužiai – tai kvietimas gyventi, laisviau, linksmiau ir aktyviau“, – akcentuoja A. Pogrebnojus.

Modeliai Eglė ir Jonas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)