Daugybė vyrų kasdien skrenda į Turkiją, svajodami vėl turėti plaukus, o ne šviečiančią plikę. Tarp tokių – ir daug lietuvių. Privačios klinikos „Vera Clinic“ Stambule, kurioje lankiausi, siekdama geriau sužinoti, kaip vyksta plaukų persodinimas Turkijoje, bendrasavininkis ir tarybos narys Waleedas Talebas sakė, kad nors Lietuva yra maža šalis, lietuviai sudaro gana reikšmingą jų pacientų dalį ir pagrindinė priežastis, dėl kurios čia važiuoja, yra būtent plaukų transplantacijos.

Turėjau progą sužinoti, kaip tiksliai atrodo paciento, nusprendusio pasirinkti medicinos paslaugas Turkijoje, kelias: nuo atvykimo į kliniką, iki išvykimo namo, pamatyti savo akimis plaukų transplantaciją, netgi pakalbinti porą klinikoje sutiktų pacientų, kuriems buvo atlikta tokia procedūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją