Išvardijo, kada skubėti pas gydytojus

Apie galvos skausmą ir apie Santaros klinikose naujai įsikūrusį Galvos skausmų kabinetą nuotolinėje konferencijoje kalbėjo gydytojai neurologai Julija Valančienė ir Saulius Andruškevičius.

„Galvos skausmai yra viena dažniausių problemų, su kuria ambulatoriškai susiduria gydytojai neurologai, todėl džiugu, kad Santaros klinikose pradėjo veikti Galvos skausmų kabinetas – jame pacientai gaus specializuotą pagalbą“, – sakė gydytojas neurologas Saulius Andruškevičius. Šiame kabinete pacientams bus teikiamos konsultacijos, siūloma multidisciplininė pagalba bendradarbiaujant su gydytojais reabilitologais, neurochirurgais.

Galvos skausmai gali būti skirstomi į pirminius ir antrinius. Pirminiu atveju jie pasireiškia kaip pagrindinė liga, o ne kitos būklės pasekmė, tai yra migrena, įtampos galvos skausmai, klasterinis galvos skausmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją