Iš šviežių kiaulpienių lapų, stiebų ir šaknų patariama ruošti sultis.

Norėdami pasiruošti sulčių, kiaulpienes sumalkite ir iš gautos tyrės išspauskite sultis. Norėdami padidinti hemoglobino kiekį kraujyje, išgerkite po pusę ar vieną valgomąjį šaukštą kiaulpienių sulčių.

Kiaulpienių sultys nėra karčios, todėl jų niekuo užgerti nereikia, nes visos karčiosios medžiagos lieka kiaulpienių ląstelienoje.

Žiemą sergantiesiems anemija patariama gerti džiovintų kiaulpienių lapų ir šaknų antpilo. Svarbu žinoti, kad sergantiesiems alergija patariama pirma išgerti tik kelis lašus kiaulpienių sulčių. Jei organizmas nesureaguos neigiamai, šias sultis galėsite vartoti reguliariai.

Skaitykite daugiau čia.