Į šeimos gydytoją Šarūnas kreipėsi Klaipėdoje.

„Nuvežėme vaiką pas šeimos gydytoją, sako, dar nė karto nesate pasirodę pas kardiologą, tai reikėtų pasidaryti echoskopiją, prevenciškai, nes galbūt girdisi ūžesiukai. Tačiau gydytoja iškart draugiškai įspėjo, kad galime net nebandyti kreiptis į vaikų ligoninę, nes ten pas kardiologus nėra šansų patekti, eiti iškart privačiai“, – sakė vyras.

Visgi prieš skambindami privačioms klinikoms, iš pradžių šeima pasidomėjo, ar į viešą Vaikų ligoninę patekti tikrai nėra galimybių.

„Dėl viso pikto paskambinam į vaikų ligoninę – sako, pirmadienį skambinkite, legendinių talonų nėra. Gerai, čia viskas aišku. Skambiname į visas iš eilės privačias. Vienoje – artimiausias laikas liepos 26 dieną. Gydytoja atvažiuoja iš Kauno“, – pasakojo pašnekovas.

Kitoje privačioje klinikoje, pasak vyro, yra keturi kardiologai, tačiau skambinti administratorė patarė liepos pabaigoje, galbūt tada bus vietų rugpjūčiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)