Kaip nurodoma pranešime, iš pretendentų tikimasi puikių lyderystės bei vadovavimo įgūdžių, pažangių organizacijų valdymo principų išmanymo bei gebėjimo kurti ir įgyvendinti ilgalaikes strategijas bei diegti inovacijas, kurios didina įstaigos veiklos efektyvumą ir gerina paslaugų kokybę

Tikimasi, kad naujasis įstaigos vadovas sugebės kurti pagarba ir dialogu grįstus darbo santykius bei palankų emocinį klimatą darbuotojams, kurie kasdien gelbėja kitų žmonių gyvybes.

Kaip nurodo ministerija, norintieji dalyvauti konkurse privalo turėti ne mažesnę kaip 4 metų vadovaujamojo darbo patirtį, aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės, verslo ir viešosios vadybos arba gyvybės mokslų studijų krypčių grupės studijas ir įgijus ne žemesnį nei magistro kvalifikacinį laipsnį, arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją; puikiai mokėti valstybinę kalbą.

Iki rugpjūčio 21 d. įstaigos generalinio direktoriaus pareigas ėjo Nerijus Mikelionis. Iš užimamo posto jis nusprendė pasitraukti po to, kai žiniasklaida pranešė apie tai, jog jis neva slaptai filmavo po moterų sijonais. Visgi pats GMP tarnybos vadovas situaciją vadino nesusipratimu.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją