Ir visgi vienas 40-metis pasiryžo per penkis mėnesius ištobulinti pilvo presą. Rezultatai pranoko lūkesčius, rašo dailymail.co.uk.

Verslininkas Hetanas Patelis (40 m.) penkis mėnesius sugebėjo sulieknėti 19 kg ir ištobulinti pilvo presą. Kūno riebalų masę jis sumažino nuo 24,3 proc. iki 10 proc.

H. Pateliui mitybos ir sporto programą sudarė specialistai, visus penkis mėnesius kilus klausimams ji su jais konsultuodavosi.

Anksčiau vyriškis manė, kad maitinasi gana sveikai – pusryčiams kokteilis su baltymais, pietums – sumuštinis su vištiena, vaisiai, vakariene – liesa mėsa su daržovėmis arba makaronai.

Tačiau treneris pakoregavo jo racioną ir sudarė tokį mitybos planą, kuris padėtų greičiau išryškinti raumenis ant pilvo.

H. Patelis pradėdavo dieną kiaušiniais su špinatais ir baltymų kokteiliu su riešutiniu sviestu. Pietums ir vakarienei jam patarė valgyti paprastą maistą – kaip antai vištos krūtinėlę su žaliomis daržovėmis. Taip pat jam patarė įtraukti į racioną riebios žuvies, raudonos mėsos ir vartoti papildų.

Verslininkas kasdien intensyviai sportuodavo sporto salėje su treniruokliais.

H. Patelis sako, kad nauja dienotvarkė jam buvo rimtas išbandymas: „Visas procesas sustiprino charakterį, tapau labiau disciplinuotas, susitelkęs. Nebegyvenu tam, kad valgyčiau, dabar valgau tam, kad gyvenčiau.“

Jis išdavė paslaptį, kad kartais būdavo sunku keltis iš lovos. „Buvo sunku, pasitaikydavo dienų, kai neturėdavau energijos nei galvoti, nei atsikelti iš lovos, – pasakojo jis. – Bet šeima skatino galvoti apie prizą. Be to, norėjosi gražiai atrodyti per fotosesiją.“

Taigi H. Patelį stipriai motyvavo būsima fotosesija, na o kadangi jis turi savo verslą, buvo paprasčiau derinti treniruotes ir darbą, o galiausiai – pasiekti tikslą.

„Ėjo savaitė po savaitės, mačiau, kaip keičiasi kūnas, supratau, kad mano tikslas pasiekiamas“, – teigė jis.

Kėlimasis anksti ryte ir sunkios treniruotės neatgrasė H. Patelio, jis ketina ir toliau laikyti naujo režimo.

Apibendrindamas jis teigė: „Ir toliau taip darysiu. Kodėl? Todėl, kad man patiko procesas. Man patiko disciplina, ritmas ir jausmas, kad kažko pasieki. <...> Be to, gal ir keistai skamba, tačiau manau, kad galiu būti plonesnis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)