Kam teko lankytis kūno akupunktūros procedūrose, tie žino, kad, vadovaujantis kinų tradicinės medicinos mokslu, į kūne esančius aktyviuosius taškus įvedamos plonos adatėlės, taip siekiant šiuos taškus suaktyvinti, kad organizmas sustiprėtų ir imtų gyti nuo įvairių ligų.

Kosmetine, jauninamąja vadinama veido akupunktūra – tradicinės akupunktūros tęsinys. Veido, kaip ir kūno akupunktūros procedūrų metu, į veidą įvedama daug smulkių adatėlių. Teigiama, kad kosmetinė veido akupunktūra gerina kraujotaką, maitina odą, stiprina raumenų tonusą ir elastingumą, nes suaktyvinama kolageno gamyba, grąžina veidui skaistumą, jaunina, lygina raukšles. Be to, veido akupunktūros seanso, kuris trunka 30–40 minučių, metu atsipalaiduoja visas kūnas, tad po jo būna gilesnis nakties miegas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją