Tirpstantis burnoje, tai – apie panakotą. Ją drąsiai galima vadinti dievišku desertu. Šįkart kviečiame pasigaminti panakotą su mangais.
Agavų sirupas
17 straipsnių
Agava yra kilusi iš kaktusų, auga Lotynų Amerikoje, o sirupas yra gaminamas iš kaktuso lapo minkštimo. Agavų sirupo gamyboje naudojamas perdirbimas sunaikina visas sveikatą skatinančias agavos augalo savybes.
Kviečiame pasimėgauti raudonųjų serbentų ir bananų glotnučiu. Raudonieji serbentai labiausiai vertinami dėl medžiagos, vadinamos oksikumarinu, kuri normalizuoja kraujo krešėjimą, o tai svarbu infarkto profilaktikai. Pektinai, esantys raudonuose serbentuose, suriša blogąjį cholesterolį. Taigi, raudon...
Jeigu norite greito, maistingo ir labai skanaus patiekalo – gaminkite krevečių salotas su avokadu. Jas paruošti galima vos per 10 minučių, be to, jos itin skanu valgyti su žalumynais, daržovėmis ir vaisiais. Gaivios krevečių salotos su avokadu – puikus patiekalas tiek vėsią, tiek karštą dieną.
Itin malonaus skonio gaivus duonelės desertas su varškės kremu ir braškėmis. Traškus pagrindas ir burnoje tirpstantis kremas su uogomis. Šis duonelės desertas patiks ir patiems mažiausiems.
Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.
Išskirtinis, be galo skanus desertas – kruasanai su lazdyno riešutų kremu. Šiame deserte kaip visada puikiai „suskamba“ šokoladas ir uogos.
Ledų – mangų šerbeto – pasigaminkite neišeidami iš namų. Ir jums tereikės vos kelių ingredientų. Švelnaus skonio mangų ledai – puikus ir sveikas desertas.
Jeigu norite greito, maistingo ir labai skanaus patiekalo – gaminkite gaivias salotas su krevetėmis. Jas paruošti galima vos per 10 minučių, be to, jos itin skanu valgyti su mėgstamais žalumynais, daržovėmis ir vaisiais. Gaivios salotos su krevetėmis ir avokadais – puikus pasirinkimas tiek pusryčiam...
Šokoladiniai avokadų ledai – skonis magiškas! Per tokius karščius ką čia daugiau bešauksi. Tik „duokite ledų“, kad būtų galima kiauras dienas mirkti kokiam vandens telkiny ir valgyt ledus.
Vienas iš tų atvejų, kai grožis ir skonis kalba patys už save traškūs pūstų ryžių pyragėliai. Neįtikėtinai trašku! Dekoracijos tikrai ne vien dėl grožio, jų dėka, kiekvienas kąsnis suskamba vis kitokia skonio. Todėl siūlau nebijoti ir puošiant improvizuoti.
Kokosinis ryžių pudingas – puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams. Sotu, maistinga ir tikrai gardu. Kokosinį ryžių pudingą pagardinkite mėgstamomis uogomis.
Neabejojame, kad turite draugą, kuris rūpindamasis savo sveikata išbandė nors vieną dalyką iš šio sąrašo: obuolių sidro actą, produktus be glitimo, klizmas ar detoksikaciją? O gal pažįstate moterį, kuri vengia mikrobangų krosnelių ir antiperspirantų, siekdama apsisaugoti nuo „radiacijos“ ir „toksinų...
Sausis – mėnuo, kai visi dar turime entuziazmo tesėti sau duotus naujų metų pažadus. Viena sričių, kurios naujų metų pažadai beveik niekada neaplenkia – saldumynų ir desertų vartojimas. Visgi visuotinai sutariama, kad radikaliai keičiami įpročiai retai kada atneša norimą rezultatą, todėl pokyčių pat...
Užteks: 2-3 porcijoms (10-12 mažų blynų) Tešlos ruošimas: 5 min Kepimas: 20 min Iš viso: 25 min
Šie kokosiniai rutuliukai labai tinka prie kavos ir arbatos. Jei esate ragavę „Bounty“ – tai kažkas panašaus, tik daug geresnė sudėtis.
Yra tik viena situacija, kai džiaugiatės, jog atrodote brandžiai. Tai vėlus penktadienio vakaras, Jums septyniolika metų ir Jūs bandote su draugais patekti į naktinį klubą. Visais kitais atvejais dažniausiai norime atrodyti jaunesni nei esame (ar bent jau savo amžiaus).
Sakoma – pažink savo priešą. Taigi – cukrus, jis siejamas su nutukimu, širdies ligomis, vėžiu, o daugelis vadina jį tiesiog nuodais.