Alfas kviečia antrąją Naujųjų dieną tęsti tradiciją ir virti sriubą, kuri ne tik sušildys, bet ir puikiai nuteiks pradėti atėjusius metus.
Alfo receptas
151 straipsnių
Išbandykite naują gaivių salotų receptą, jos tikrai galės tapti ne tik puikiu garnyru, bet ir pagrindiniu patiekalu.
Tam, kad nereikėtų sukti galvos, kokią žuvį kepti šiais metais, Alfas Jums pataria paruošti sultingą doradą, pamatysite, kaip žaibiškai jos neliks ant šventinio stalo.
Alfas įrodys, kad kiekvienas iš mūsų gali būti puikus konditeris. Šį desertą paruošite tikrai paprastai ir greitai, o visa šeima liks nustebinta.
Kas pasakė, kad saldainiai būtinai turi būti saldūs? Jie gali būti ir sūrūs ar pikantiški. Būtent tokius skanėstus Alfas siūlys Jums pasigaminti ir savo virtuvėje.
Koks kalėdinis laikotarpis be spanguolių? Tačiau šį kartą ne kisielius, o neatsivalgomas sūrio pyragas ir gėrimas, kuris tikrai Jus nustebins.
Šį kartą Alfas atskleis net du gardžius receptus, kuriais galėsite nudžiuginti svečius ar šeimos narius.
Gal jau laikas pagalvoti apie tai, ką ruošite kalėdiniu laikotarpiu? Šie du receptai bus ne tik gardūs, tačiau gali pakeisti ir jau tradicija tapusius patiekalus.
Alfas vėl kviečia pakeliauti tiesiog virtuvėje. Šį kartą patiekalas ne tik nukels į Kiniją, bet ir kvepės Kalėdomis.
Pamatysite, kaip kartą išbandžius šių šonkaulių bus sunku jų negaminti dar ir dar... Nereikės ilgai plušti virtuvėje, o skonis bus tiesiog nepakartojamas.
Alfas dar kartą įrodė, jog azijietišką sriubą paruošti savo namuose yra itin greita ir paprasta.
Per Helovyną moliūgai džiugino įvairiomis šypsenomis ir stebino savo išraiškomis, bet ką daryti su jų likučiais? Alfas pataria pasigaminti itin skanų kišą, kuris tikrai nustebins skoniu. 6–8 asm. Gaminimo laikas: apie 1,5 val.
Jums nebereikės ieškoti kinų restorano, kuriame galėtumėte mėgautis savo mėgstamais patiekalais, nuo šiol tokį lengvai pasigaminsite savo namų virtuvėje.
Nors paprikos nėra Alfo mėgstamas ingredientas, tačiau šį kartą jis atskleis, kaip jas pagaminti, kad jos būtų tiesiog neatsivalgomos.
Turbūt sunku įsivaizduoti rudenį be šiltų, naminių troškinių, o šį kartą Alfas atskleis, kaip pagaminti itin gardų troškinį-pyragą. 4–6 asm. Gaminimo laikas: apie 1 val. 5–6 šaukštų saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus 1 pakelio šviežių ančiukų širdelių Žiupsnelio malto imbiero Žiupsneli...
Šį skanėstą paruošite itin greitai, o šuniui jis bus ne tik skanus ir naudingas, bet ir geras laiko praleidimas.
Jos savo skoniais ir spalvomis tikrai praskaidrins Jūsų kasdieninę rutiną.
Pasilepinkite moliūgų sriuba ne tik rugsėjį, bet ir spalį, o kai ją papildys jūrų gėrybės, bus tiesiog sunku atsispirti. 2–3 asm. Gaminimo laikas: apie 45 min. ⅓ nedidelio moliūgo 1 morkos 2–3 šaukštų sviesto skonio rapsų aliejaus 1 svogūno 2–3 skiltelių česnako 500 ml daržovių sultinio 10 g imbiero...
Tai klasikinis receptas, kuris Alfo rankose atgijo iš naujo. Su dar daugiau obuolių ir burnoje tirpstančia trapia tešla.
Daugelis turbūt mėgaujamės kopūstų bandelėmis Kūčių laikotarpiu, bet šis pyragas bus toks gardus, kad jo norėsis visus metus.