Ali Gadžijevas

86 straipsnių

Artėja Užgavėnės, tad metas pagalvoti ir apie blynus. Ali Gadžijevas pristatė įspūdingus prancūziškus Siuzetės blynelius su apelsinų padažu. Sakoma, kad šis patiekalas atsirado visai netyčia – užsiliepsnojus padažui. Ir taip nuo XIX a. šie blyneliai tradiciškai yra patiekiami apšlaksčius apelsinų li...

2020.02.23 19:29

Konditeris Ali Gadžijevas pasiūlė pasigaminti labai gerai visiems žinomo Kuršėnų vyniotinio modifikaciją. Bet kaipgi Ali be šokolado? Taigi šis vyniotinis bus su kakaviniu biskvitu bei aplietas gardaus juodojo šokolado glazūra. Tiks tiek savaitgalio desertui, tiek šventiniam stalui papuošti.

2020.01.15 18:04

Kad Naujųjų Metų šventė būtų ypatinga, Ali Gadžijevas siūlo pasigaminti jo šeimoje labai mėgiamas ir nepaprastai gardžias midijas su kario padažu. Tai yra prancūziškas patiekalas su azijietišku prieskoniu, kurio kvapas sukvies visą šeimą prie stalo.

2019.12.31 14:17

Konditeris Ali Gadžijevas kviečia mintimis nusikelti į romantiškas Paryžiaus kavines ir patiems pasigaminti populiarųjį plikytos tešlos desertą „Paris Brest“, turintį labai įdomią istoriją. Šis pyragaitis buvo sukurtas 1910 metais paminėti 1891 metais įvykusias ilgos distancijos dviračių lenktynes n...

2018.12.02 11:00