Špinatų žaluma, tįstantis „VILVI Gouda“ sūris, charakterio suteikiantis aromatingas „VILVI Memel blue“ sūris, saulėje džiovinti pomidorai… Šie produktai padės sukurti restorano vertą patiekalą namuose – įdarytą vištienos krūtinėlę. O kur dar šalia patiektos apkeptos bulvytės, šviežių daržovių saloto...
„Ant medinės lentelės“
7 straipsnių
Prekybos tinklas „Iki“ šį pavasarį pasitiks kaip reikiant atsinaujinęs – nuo šios savaitės keičiasi jo vizualinis identitetas, startuoja šviežumui skirta kampanija, tinklas taip pat pristato ir naują pozicionavimą bei šūkį „Iki – arčiau tavęs“. Anot prekybos tinklo rinkodaros vadovo Andrejs Dudko, š...
Kelerius metus tik ir girdėjusi raginimus rašyti antrą knygą, galiausiai tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė-Šimkienė išpildė sekėjų ir gerbėjų norą - parašė ir paleido į pasaulį antrąją knygą „Ant medinės lentelės II“. Vos pasirodžiusi ši šovė į perkamiausiųjų pačią virš...
Grilio mėgėjai tikrai nesnaudžia ir išnaudoja visas vasaros dovanojamas saulėtas dienas gardžiam laikui gamtoje. Savaitgalio išvyką į gamtą jau suplanavote ir jūs? Tuomet kviečiame pasisemti idėjų, kokiais patiekalais nustebinti draugus ir nudžiuginti save.
Jei nebuvo laiko pagalvoti apie kalėdinio stalo meniu: 5 greiti patiekalai, kuriuos pagaminti gali kiekvienas (3)
Maistas – vienas svarbiausių šventinių atributų, tačiau jeigu iki Kalėdų likus kelioms dienoms meniu dar nesusidėliojote – ne bėda. Tiems, kurie laiko apie ypatingus receptus pagalvoti neturėjo, į pagalbą atskuba maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė. Ji dal...
Iki Kūčių likus mažiau nei savaitei – geriausias laikas pradėti planuoti šventinio stalo meniu. O tiems, kuriems nenusišypsojo sėkmė sėstis prie tėvų ar senelių paruošto šventinio stalo šis procesas gali tapti tikru galvos skausmu. Bet kuriuo atveju, pasisemti kulinarinių idėjų ir paįvairinti Kūčių ...
Maisto mados garsios tinklaraštininkės ir ekspertės akimis: ne graži pakuotė šiais laikais vilioja pirkėjus (3)
Didžiuosiuose prekybos centruose vis dažniau galime pamatyti prekes be žinomų etikečių. Kas jas gamina ir kokios kokybės produktai už jų „slepiasi“?