Antienos patiekalai

26 straipsnių

Neabejotina Kalėdų stalo puošmena – kepta antis. Vis daugiau lietuvių nebeįsivaizduoja šventinio stalo be šio gardaus paukščio. Internete galima rasti daugybę kalėdinių keptos anties receptų. Tačiau ekspertai siūlo rinktis kuo paprastesnį, klasikinį receptą. Svarbiausia – nepataupyti kokybiškai anti...

2018.12.18 19:36

Norime sugriauti mitą, kad antiena – kieta mėsa. Visa esmė – kaip ją paruoši. Taigi nusprendėme ją pamarinuoti ir patroškinti orkaitėje, įdėjusios į maišą. Ir rezultatas pranoko lūkesčius! Mėsytė buvo tikrai labai minkšta. Siūlome išbandyti ir dar vieną skanėstą – restoranuose ne kartą ragautą trešn...

2018.08.15 11:00
Paulius Strasevičius

Tai vienas tų patiekalų, kuriuos visada rasi atėjęs į prabangų Lietuvos restoraną. Kadangi antienos tulpių jau lengvai gali nusipirkti bet kuris, kodėl gi neišsikepus jų patiems? Savaitgalį surenkite iškilmingą vakarienę.

2017.06.10 16:06