Grilio žarijų magija gali įžiebti tikrą kulinarinį spektaklį – įsivaizduokite tobulai iškeptą šašlyką, kuris vos pajudintas, švelniai atitrūksta nuo iešmo. Jo plutelė sodriai auksinė ir traški, o vidus – nepaprastai sultingas ir minkštas, kupinas subalansuotos skonių simfonijos ir lydimas gardžios d...
Artūras Braslauskas
3 straipsnių
Savaitgalį pirmą kartą Lietuvoje organizuotame tarptautiniame BBQ čempionate specialioje šašlykų kategorijoje trečią vietą užėmė lietuvių šefų komanda, nusileisdama tik suomiams ir vengrams. Iš Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių sudarytai komandai pavyko įtikinti tarptautinę...
Vaida Kurpienė apie bene populiariausią šių dienų produktą: atraskite šias kruopas naujai ir kasdien jauskitės sveikesni, energingesni bei lieknesni (22)
Tikriausiai, bene kiekvieno virtuvėje galima rasti grikių, bet ar tikrai žinote, kokia jų nauda? Grikiuose slepiasi nemažai skaidulinių medžiagų, taip pat juose gausu įvairių organizmui naudingų medžiagų: kalio, cinko, folio rūgšties. „Atrodo, kad kuo daugiau dalykų sužinome apie grikius ir jų naudą...