Norintiems recepto su jūrų gėrybėmis, rekomenduojame midijas su pomidorais. Gana nesunkiai paruošiamas patiekalas stebina savo skoniu ir aromatais. Papuoškite midijas su pomidorais krapų šakelėmis.
Baltas vynas
14 straipsnių
Midijos grietinėlės padaže – patiekalas, kurį smagu gaminti su artimaisiais ar draugais. Ir valgyti jas smagu ne vienam, o būryje. Beje, ir pagaminti midijas greitinėlės padaže ilgai netruksite – tikrai suspėsite, kol orkaitėje keps prancūziškas batonas.
Starkis – labai skani žuvis, gardžiausia kepta paprastai arba troškinta su pienu. Didelių įmantrybių šiai žuviai paruošti nereikia. Šį kartą KABLYS.lt jums siūlo paragauti su grietinėle ir baltu vynu troškintą starkį.
Rizotas su česnakų ir bazilikų padažu – greitai paruošiamas valgis. Tinka prie kepsnio, juo galima pagardinti sriubas arba valgyti kaip atskirą patiekalą.