bandelės

159 straipsnių

Bandelė (angl. roll, bun, rus. булочка) – smulkusis pyrago kepinys, kuris gali būti su įvairiais priedais arba įdarais, o jo masė paprastai ne didesnė kaip 250 g.

Gamtos apsuptyje, toli nuo miesto triukšmo, Muranskos lygumoje, turistai grožisi nuostabiais vaizdais. Tačiau šis regionas taip pat garsėja vienu gastronominiu produktu – Muranio bandelėmis, kurioms, kaip teigiama, pasaulyje nėra lygių. Jų istorija siekia XX a. šeštąjį dešimtmetį. Originali kepykla,...

2024.10.28 10:31

Ieškantiems idėjų gardiems pusryčiams rekomenduojame išsikepti bandelės su kiaušiniu. Iš išorės traški bandelė, skystas kiaušinis su alyvuogių pasta – kaip reta geras skonių derinys. Paruošti bandeles su kiaušiniais užtruksite vos 15 minučių.

2024.04.09 00:00
Roma Macijauskaitė

Kviečiu proga paragauti lietuviškų patiekalų. O jų – pačių įvairiausių – galima pasigaminti namuose. Tekste – 9 laiko patikrinti patiekalai. Tekste rasite šiuos receptus: Maltos mėsos troškinys su daržovėmis, avinžirniais ir alyvuogėmis, Cinamoninės bandelės, Virtų bulvių cepelinai su varške, Vištie...

2024.03.09 07:16
Roma Macijauskaitė

Yra receptai ir yra receptai „Iš aukso fondo“. Delfi Maistas jau keleri metai renka išskirtinius receptus, kurie į mūsų virtuves atėjo iš tėvų, senelių, giminaičių. Tai tokie receptai, kurie gyvuoja keliasdešimt ar net per šimtą metų, tačiau iki šiol pagal juos tebėra gaminami patiekalai – gardūs, k...

2024.03.02 09:12

Cinamoninės bandelės geidžiamos visada, tačiau žiemos metą – ypač. Minkštos, purios, tiesiog tirpsta burnoje. jei norite išraiškingesnio cinamoninių bandelių skonio, iškepusias aptepkite jas glajumi, tačiau ir be jo jos – nuostabios.

2024.01.12 01:00