Meghan Markle natūralus grožis ir subtilus, tarsi paslėptas makiažas sulaukia didžiulio gerbėjų susižavėjimo visame pasaulyje. 2018 m. ištekėjusi už princo Harry, ji pirmenybę teikia ne ryškioms spalvoms, o santūriam ir elegantiškam įvaizdžiui. Valiūkiškumo buvusiai aktorei prideda dažnai kiek netva...
be glitimo
15 straipsnių
Braškių galetė bus puikus desertas prie kavos ar arbatos puodelio. Šis desertas patiks tiek dideliam, tiek mažam. Kepkite braškių galetę apie 30 minučių.
Šokoladiniai avokadų ledai – skonis magiškas! Per tokius karščius ką čia daugiau bešauksi. Tik „duokite ledų“, kad būtų galima kiauras dienas mirkti kokiam vandens telkiny ir valgyt ledus.
Mocarelos ir pomidorų salotos su avokadais – vienos vasariškiausių. Lengvos ir gardžios, nė kiek neapsunkinančios virškinimo. Mocarelos ir pomidorų salotos su avokadais apibarstykite druska ir pipirais.
Jei manote, kad nemėgstate kalafiorų, paruoškite keptų kalafiorų su terijakio padažu. Pikantiško skonio daržoves galite valgyti vienas ar kaip garnyrą. Keptus kalafiorus su terijakio padažu patiekite užbėrę riešutų.
Daugelis iš mūsų galėtume išleisti žymiai mažiau pinigų maistui, tačiau reikia žinoti, nuo ko pradėti. Vertėtų apgalvoti, kur ir kokius maisto produktus pirkti, o kokių vengti, jei norite gyventi taupiau.
„Delfi TV“ laidos „Receptų receptai“ žiūrovus kiekvieną šeštadienį, 9.30 val prie ekranų kviečia net 10 naujų patiekalų idėjų. Artėjant Užgavėnėms laidoje bus pristatyti skaniausių blynų receptai. Šįkart apie savo jau pamėgtus receptus papasakojo ir puikiai gaminanti „Delfi TV“ laidų vedėja Kornelij...
Ryžiai – itališki, grybai – lietuviški: visame pasaulyje išpopuliarėjęs rizotas, kurį pagaminsite per 20 minučių (10)
20 minučių – tik tiek užtruks šio patiekalo, kuris dažnai vadinamas „karališkuoju“, pagaminimas. Jau visame pasaulyje pamiltas itališkasis rizoto šiandien vis dažniau gaminamas ir lietuvių restoranuose, tuo tarpu laiko pritrūkę žmonės jį taip pat renkasi greitiems pietums ar vakarienei.
Vasara tai tikras švenčių metas, o kaip šventės be torto? Kviečiu valgyti pačių gaminamus tortus gaivesnius ir sveikatai palankesnius! Greitai paruošiamas želė tortas ypač atgaivins vasaros šventės metu. Be glitimo. Mažiau riebalų. Mažiau cukraus.
Parduotuvių lentynose daugėjant produktų be glitimo, daugelis iš mūsų susimąstome, kas yra tas glitimas ir kodėl jo reiktų vengti? Kai kurie pirkėjai tiesiog renkasi produktus be glitimo ir nesuka sau galvos, kas iš tiesų tai yra ir kokią įtaką daro sveikatai. Kokiuose produktuose yra glitimo ir kok...
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų recep...
Skanūs ir 100 procentų augalinės kilmės paplotėliai, kuriuose nėra glitimo. Lengvai ir greitai pagaminami. Tradiciniai Indijos ir Pakistano virtuvėse paplotėliai puikiai dera su įvairiais priedais: troškintomis ar šviežiomis daržovėmis, grybais, avokadų užtepėle, sūriu ar kt.
Sostinėje įsikūrusio restorano „Vaflių namai“ virtuvės šefai pirmieji Lietuvoje pristatė beglitimius vaflius ir parodė, kad jie gali būti ne tik desertinis patiekalas – vafliai puikiai tinka ir su mėsa ar žuvimi. O dabar jie pasiūlė vaflius su... putojančiu itališku vynu. Beje, didžiausią nuostabą s...
Liesi, organiški produktai ir prekės be glitimo – tokie užrašai dažnai patraukia prekybos centrų lankytojų, kuriems rūpi jų sveikata, dėmesį. Kaip bebūtų gaila, tenka pripažinti, kad ant produktų pakuočių sutinkami su jų nauda sveikatai ir maistingosiomis savybėmis susiję užrašai suklaidina net ir l...