Bulviniai blynai – riebaluose kepti blynai, kurių pagrindinis ingredientas yra bulvės. Dažniausiai gaminami iš tarkuotų arba trintų bulvių, bet taip pat kartais naudojama ir bulvių košė. Labiausiai paplitę Vidurio ir Rytų Europoje, žydų virtuvėje. Tradicinis Chanukos šventės patiekalas. Dažniausiai patiekiama su grietine, obuolių padažu arba džemu.
9 bulvinių blynų receptai: su faršu, sūriu, varške ar pievagrybiais – visi tokie puikūs, kad sunku ir išsirinkti
6 receptai iš šviežių bulvyčių – patarė, kaip iškepti blynus, kad jie būtų traškūs
Gaminame iš virtų bulvių – 16 receptų svajojantiems apie gardžius ir sočius pietus
Išskirtinėms šventėms – 10 lietuviškų patiekalų: niekas negalės atsispirti
9 receptai su raugintais kopūstais – valgysite, kad net ausys links, o kai kurie receptai taps tikru atradimu
9 bulvinių blynų receptai: su faršu, sūriu, varške ar pievagrybiais – visi tokie puikūs, kad sunku ir išsirinkti
Restoranas namų virtuvėje: vienas gardžiausių patiekalų iš virtų bulvių, kurį paruošite vos per pusvalandį
Eliza dalijasi pamoka, kaip pagaminti gardžiausius žemaičių blynus: nebijokite eksperimentuoti
Žemaičių blynai – dėl tokių gardžių pietų verta pasistengti
Žemaičių blynai su gardžiu padažu – laukia puikūs pietūs
Tradiciniai žemaičių blynai – gardžiuosis visa šeima
Žemaičių blynai su varške
Žemaičių blynai su rikotos sūriu
Žemaičių blynai su vištiena
Žemaičių blynai su grybų įdaru
Žemaičių blynai
Žemaičių blynai KITAIP - ypatinga bulvių tešla
Ruošiamės Užgavėnėms: Kristina dalijasi 9 blynų receptais – įtiks kiekvienam skoniui
Eliza pataria, kaip iš vandeningų bulvių pagaminti tešlą bulviniams blynams nenaudojant miltų – bus ypač purūs