burokai

15 straipsnių

Kiek­vie­nas dar­ži­nin­kas, pa­sė­jęs šei­mos dar­žą, ne­ra­miai lau­kia, ka­da pa­si­ro­dys pir­mie­ji dai­ge­liai. Kar­tais nu­stem­ba­me: ri­di­kė­liai ir sa­lo­tos jau su­dy­go, o mor­kų dai­ge­lių dar ne­sim­a­to.

Parengė Sandra Miškinienė

Virtuvės šefai sako, jog burokėlis suteikia patiekalams spalvų ir savo salsvumu padeda atsiskleisti kitų patiekalų skoniui, tačiau tai, kaip netrukus įsitikinsite, tik ledkalnio viršūnė. Dietologai turi daugiau ką pasakyti apie šias iš pažiūros proziškas daržoves – ir tik gerų dalykų.

www.DELFI.lt

Vos poros dienų detoksas išvalo organizmą nuo kenksmingų medžiagų, kurios trukdo numesti nereikalingus kilogramus, o kartais net sukelia ligas. Produktai, kurie sudaro detokso racioną, pilni maistingų medžiagų, aktyvių fermentų ir maitina vidaus organus: kepenis, plaučius, inkstus, storąją žarną.