čiobrelis

33 straipsnių

Jei nesugalvojate, ką patiekti karštam patiekalui ar užkandžiui, virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks rekomenduoja išbandyti keptus pievagrybius. Šiam gardžiam ir sočiam patiekalui sunaudosite ne tik pievagrybių galvas, bet ir kotelius. Kepti pievagrybiai skaniausi, kol karšti, tačiau ti...

Šitaip paruoštą vištieną galima valgyti karštą, galima – šaltą, galima dėti į pietų dėžutę ar neštis į iškylą. Patiekalas turtingas savo skoniais ir tikrai sotus. Vištienos tortilija tiks ir sulaukus netikėtų svečių.

Vienas populiariausių patarimų peršalus – gerti vištienos sultinį. Žinoma, jis naudingas ne tik su virusais bei bakterijomis kovojant – padeda virškinimui, o jo sudėtinė dalis kolagenas itin naudingas odai. Viena aišku – namuose virto vištienos sultinio neatstos joks jo kubelis.