Rusijos dešrų ir dešrelių gamintojams pradėjo trūkti apvalkalų jų gamybai. Dėl Europos Sąjungos (ES) sankcijų septynios Europos gamyklos, tarp jų Belgijos „ViskoTeepak“ ir Vokietijos „Walsroder“, nebetiekia Rusijai apvalkalų, skirtų mėsos produktams, remdamasi Nacionaline mėsos perdirbėjų sąjunga pr...
dešros
7 straipsnių
Vilniaus pašonėje, kiek tolėliau Pilaitės šiemet įkurtuves atšventė unikalią produkciją gaminantis fabrikas. Čia gimsta žaibišku greičiu rinkoje populiarėjanti augalinės kilmės veganiška ir vegetariška produkcija – rūkytos ir virtos dešros, dešrelės bei mėsainiai.
Jei mėgstate dešrą, šis viešbutis turėtų atsirasti jūsų kelionių maršrute. Tiesa, dėl šio viešbučio interjero galite greitai pajusti alkį.
Perdirbta mėsa (dešros, dešrelės, kumpiai, vyniotiniai ir pan.), kurios galiojimo laikas pratęstas ją rūkant, sūdant, džiovinant, vytinant, konservuojant, nėra sveikas pasirinkimas. Tačiau parduotuvėje vis tiek imame iš lentynos, dedame į pirkinių krepšelį, nešame į namus. Gal pamėginkim šį įprotį p...
DELFI TV trumposiose žiniose žiūrėkite: perdirbta mėsa, pavyzdžiui, rūkytas kumpis ar dešrelės, sukelia vėžį – teigiama pirmadienį paskelbtose ilgai lauktose Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) išvadose.
Picas mėgsta visi: ir tėvai, ir vaikai. Aišku, dažniausiai tingime valandą laiko darbuotis virtuvėje dėl šio patiekalo, todėl lekiame į greitojo maisto užkandinę. Arba nusiperkame picos pagrindą, o kitus ingredientus išdėliojame ant viršaus.