Yra tokie maisto priedų, kurie naudojami taip seniai, ir taip plačiai, kad mes jau beveik susitaikėme su jų buvimu maisto produktuose. Tiesiog neįmanoma rasti pramoniniu būdu gamintų produktų, kuriuose jų nebūtų, todėl belieka arba susitaikyti ir valgyti tai, ką siūlo pramonė, arba keisti mitybos įp...
e konservantai
3 straipsnių
Kalbant apie dar vieną pieno produktų grupę, kuri verta platesnės apžvalgos, ilgai sprendžiau ar bandyti bent trumpai aprašyti kiekvieną gaminį, ar vis tik daugiau kreipti dėmesio į tuos dalykus, kurie mums yra labai svarbūs ir gali būti vertingi. Vis tik sūris seniai žinomas žmonijos, ir taip įvair...
Muilas, gaivusis gėrimas, vilnonis megztinis, zefyras, marinuoti agurkai, saldainių vyniojimo popierius, konservuoti žirneliai ir vaistų glazūra... Atrodytų, ką bendro gali turėti mums įprasti, bet visiškai vienas į kitą nepanašūs daiktai?