Keletą metų atgal buvo įprasta manyti, jog salotas pietums renkasi tik vegetarai, veganai, sportuojantys ar sveiką gyvenseną puoselėjantys asmenys. Visgi prieš šešerius metus veiklą Vilniuje pradėjusiam „Fresh Post“ salotų barų tinklui šį mitą pavyko paneigti. Šiandien daugiau nei 50 proc. Vilniuje ...
Fresh Post
4 straipsnių
Po pandemijos sukelto e-komercijos bumo, pakuočių atliekos tapo dar didesne problema. Netrukus prasidėsiantis švenčių sezonas, situaciją, deja, tik pablogins. Ir nors daug kalbama apie pakuočių perdirbimą, „Eurostat“ statistika rodo, jog perdirbamo plastiko kiekiai yra gana maži. Jungtinėse Valstijo...
Pandemija ir jos metu įvesti ribojimai pakeitė žmonių įpročius. Nors anksčiau norėdami pasimėgauti restoranų maistu lietuviai dažniau vykdavo į fizinius taškus, dabar vis dažniau renkasi maisto pristatymą į namus. Vis dėlto, kaip ir išsirinkti filmą, taip ir restoraną, iš kurio užsisakyti maistą, ka...
Panevėžio įmonės „Burbuliukas ir Co“ vadovė, populiariųjų salotų barų „Fresh Post“ įkūrėja Inga Tribuišienė pasitinka kabinete, kur galima savo akimis išvysti daugiau kaip ketvirtį amžiaus trunkančią „burbuliukų“ – vandens jonizatorių gamybos epopėją. Kai kurie prietaisai priverčia nusišypsoti: tuom...